Vinogallery
AGENDA

Open Symposium Le Wine over de wijnactualiteit: Be Uncorked!

Het eerste symposium dat Le Wine organiseerde in 2016 was een nieuwe maatstaf voor ons land. Het aangekondigde symposium ‘Be Uncorked’ belooft even baanbrekend te worden. Het komt hierop neer: men wil uw stem horen!

Het eerste symposium dat Le Wine organiseerde zette inderdaad nieuwe bakens uit voor de wijnwereld in ons land. Niet alleen klanten en pers werden uitgenodigd, maar ook wijnliefhebbers en zelfs … de concurrentie. En het werd nog een daverend succes ook. Dit keer wil Le Wine nieuwe wegen bewandelen met een symposium over onderwerpen die de wijnwereld van nu bezighouden: welke informatie moet er op het etiket, welke foodpairing werkt echt, wat is een goed glas voor een wijn, hoe roze willen we onze rosé? Want smaken, klanten en aanbod veranderen gedurig.

In de conferentiezaal Le Square, hartje Brussel (aan de Kunstberg), verwelkomt het team van Le Wine u op zondag 5 februari om interactief uw mening te delen over boeiende en actuele wijnonderwerpen. De verschillende thema’s en stellingen worden in panelvorm professioneel toegelicht door vakmensen uit alle wijnrangen en Professor Gino Van Ossel (Vlerick) blikt met ons vooruit naar het wijnschap van de toekomst.

Radiomakers en wijncast-mannen Dennis van den Buijs en Eric Boschman leiden de dag in goede banen.

Samen met Le Wine wenst de internationale wijnwereld uw stem – de stem van de consument – te horen, want de resultaten gelden als officieel marktonderzoek.

Aarzel dus niet en neem gratis deel aan een boeiende, interactieve en zeer leerrijke dag!

Tijdstip: zondag 5 februari vanaf 10 u. Deuren vanaf 9 uur. Ontbijt, lunchbuffet en een glaasje wijn worden voorzien. En ook nog een goodiebag. Voorziene einde: 16u30

Verplaatsing: Auto: parking Albertina.
Trein of Metro: halte Centraal Station

inschrijvingen via deze link