Dirk Rodriguez
Winebizz

Update Prowein 2022: drie hallen extra voor ‘s werelds grootste wijnsalon.

Prowein is terug en groter dan ooit. Om de veiligheid te waarborgen en om aan de vraag van de standhouders te voldoen worden dit jaar drie extra hallen bijgevoegd.

Prowein Düseeldorf is ‘the place to be’ voor de professionals uit de hele wijnwereld. Om de bezoekers meer ruimte te bieden worden de gangen tussen de rijen uitgebreid van 3 tot 6 meter. Rekening houdend met de onverminderde vraag naar standplaatsen (5.500 exposanten dit jaar, nvdr) heeft dit tot direct gevolg dat de organisatie de beschikbare ruimte heeft moeten uitbreiden met 3 hallen. Prowein verloopt dit jaar dus over 13 in plaats van 10 hallen.

Prowein is ook bekend om zijn degelijke business-reports die het uitbrengt, daarbij gesteund door het team van de Geisenheim University. De belangrijkste actuele thema’s worden een voor een aangesneden en geen enkel punt wordt over het hoofd gezien: noemen we maar de klimaatwijziging, de rendabiliteit van de sector, internationale handelsoorlogen, de economische conjunctuur en stijgende accijnzen.

Lees meer over het business-rapport op de Prowein-website (klik hier).

Voor tickets (bezoekers), klik hier