AGENDA

Wine Paris & Vinexpo Paris, de internationale ontmoeting van de sector

Wine Paris & Vinexpo Paris keert van 14 tot en met 16 februari 2022 terug naar Paris Expo Porte de Versailles voor zijn derde editie en markeert de grote terugkeer van fysieke bijeenkomsten voor de wijn- en spirits industrie. Het vlaggenschipevenement van de Vinexposium-groep bevestigt haar vastberadenheid om DE wereldwijde referentie te worden voor professionals uit de sector dankzij een rijk en inspirerend aanbod met een krachtige internationale weerklank.

Wat zijn de ambities voor de editie van 2022?

“Wine Paris & Vinexpo Paris wordt het eerste grote internationale evenement van 2022 en daarmee ook de hervatting van volwaardige proeverijen. Wij merken nu al dat de internalionale wijn- en spirits industrie hoge verwachtingen koestert van het evenement vanwege het gediversifieerde aanbod en de zakelijke ontmoetingen. Wij doen er uiteraard alles aan om de komst van belangrijke kopers aan te moedigen, ook uit de belangrijkste exportmarkten, die grote belangstelling voor het evenement tonen.

Gedurende deze drie dagen zullen 2.800 exposanten in Parijs samenkomen om hun laatste jaargangen, hun paradepaardjes en hun zeldzaamheden te presenteren als nectars om te delen met kenners uit de hele wereld. We kunnen ook vaststellen dat de wil van de Franse beroepsbeoefenaars sterker is dan ooit om hun krachten te bundelen door bij dit evenement betrokken te zijn.

De editie van 2022 gaat door op een belangrijk moment van het jaar en biedt een uitgebreid, relevant en inclusief aanbod dat de terroirs van onze Franse regio’s en die van de wereld in de kijker zal zetten om vruchtbare uitwisselingen binnen onze gemeenschap op gang te brengen,” zegt Rodolphe Lameyse, CEO van Vinexposium.

 

Bestel hier uw badge