DIVERS

Wine Paris – Vinexpo uitgesteld tot februari 2022. Digitaal evenement blijft.

Het "fysieke" evenement dat eerst werd uitgesteld tot juni dit jaar wordt nu verplaatst naar 14 - 16 februari 2022, maar op de voorziene data dit jaar komt nu wel een digitaal evenement.

Dit besluit tot uitstel is vanzelfsprekend ingegeven door de sanitaire situatie: de aanhoudende onzekerheid biedt geen garantie voor het welslagen van dit evenement in juni dit jaar.

Professionals kijken nu uit naar Wine Paris & Vinexpo Paris als het evenement dat vanaf begin volgend jaar ongetwijfeld het herstel van de wijnsector zal versnellen. “De betrokkenheid van onze partners en de herbevestigde steun van velen onder u zijn een sterkte en bezorgen ons evenement in februari 2022 nu al een boost,” aldus de organisatoren.

Wine Paris & Vinexpo Paris « goes digital »
Het Vinexposium Connect-platform zal vanaf juni worden gebruikt om producenten en verdelers met elkaar in contact te brengen via B-to-B-bijeenkomsten.
Alle partners van Wine Paris & Vinexpo Paris zullen nieuwe informatie delen: het IWSR-instituut, de Association de la Sommellerie Internationale (ASI) en de Wine Tech & Vinocamp. De drie dagen zullen daarnaast ook gewijd zijn aan de internationale vraagstukken over geopolitiek en distributienetwerken. Het thema werd “Rebounding” gedoopt.

Meer info vindt u op wineparis-vinexpo.com