Persbericht
Winebizz

Millésime Bio gaat door in digitaal formaat

Door de huidige gezondheidscontext wordt de editie 2021 van Millésime Bio voorgesteld in een nieuw ontworpen digitaal formaat. Een inventieve aanpak en een sterk engagement om de professionals in de sector deze essentiële zakelijke ontmoeting te garanderen bij het jaarbegin. De data blijven ongewijzigd: de show vindt plaats van 25 tot 27 januari zoals voorzien.

 “In deze onzekere sanitaire context was het ondenkbaar om het salon Millésime Bio fysiek te laten plaatsvinden, verklaart Jeanne Fabre, voorzitter van Millésime Bio. In ieder geval is de situatie van zulke aard dat uitstel geen extra zekerheid bood, en mogelijk niet zou passen in de planning van de kopers.”

Millésime Bio is de belangrijkste vakbeurs ter wereld voor biologische wijn, bier en spirits. Het is ook de eerste in de sector die voluit digitaal gaat en dus kiest voor een nieuw formaat. Het zal de wijnbouwers in staat stellen verder te bouwen aan hun relaties en digitale ontmoetingen te plannen van 25 tot 27 januari 2021.

EEN GROEIMARKT
Ondanks de genoemde moeilijkheden, die sommige delen van de wijnindustrie hebben getroffen, zijn de laatste cijfers die het Agence Bio in juli jongstleden heeft gepubliceerd, hoopgevend: met name de biologische levensmiddelen- en de biologische wijnsector blijft in de groene cijfers. We groeien verder en dat zowel in termen van consumptie als productie. Als grootste marktplaats ter wereld voor biologische wijn moet het salon Millésime Bio haar rol blijven vervullen. Met het oog op een verdere groei en de economische heropleving die ons te wachten staat, zijn commerciële uitwisselingen tussen kopers en wijnbouwers, gewoon onmisbaar. Zoals altijd stelt de organisator achter Millésime Bio, SudVinBio, het belang van de professionals centraal.

DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GEOPEND

Alle details : www.millesime-bio.com