Spirits blog

De Spirits Selection verhuist van Barranquilla naar Brussel

De 21ste editie van de Spirits Selection by CMB was voorzien in Barranquilla, Colombia, maar door de sanitaire situatie in Zuid-Amerika hebben de organisatoren veiligheidshalve besloten om de Editie 2020 naar Brussel te verhuizen. Ook de data werden aangepast.

De 21ste editie van de Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles was voorzien in Barranquilla, Colombia, maar door de sanitaire situatie in Zuid-Amerika hebben de organisatoren veiligheidshalve besloten om de concours te verhuizen naar de Europese hoofdstad. Het Brusselse Gewest en Visit Brussels hebben daarvoor hun steun toegezegd.

De uiterste datum voor inschrijving en verzending van stalen werd verlengd tot 30 september 2020. De organisatie ziet ook voordelen in de delocatie: het wordt de ideale gelegenheid voor Belgische spiritsproducenten om hun notoriëteit te verhogen bij een internationaal publiek.

Meer info vindt u op de site (link) van de Spirits Selection.