Diverse

DM.Vino wordt Vino.be

Uw digitaal platform, exclusief gewijd aan de wijn, verandert van naam. Voor de eenvoud, voor nog betere informatie en voor meer plezier.

Waar staat Vino.be precies voor?

Vino.be is voor alles een Belgische informatiesite die volledig gewijd is aan de wijn. U vindt er alle actualiteit over Belgische en wereldwijn, u vindt er goede tips, wijnselecties, aankondiging van evenementen en nog meer leuks. Door het nieuws te volgen op vino.be, blijft u perfect geïnformeerd en mist u geen belangrijke evenementen die met wijn te maken hebben. Degustaties, salons, ontmoetingen, vino.be organiseert ook zelf een groot aantal evenementen.

Blijf in contact en volg vino.be op alle sociale media :

FACEBOOK
LINKEDIN
INSTAGRAM

Mis niets en schrijf u nu in op onze newsletter.