Diverse

BBT-Open tastingwedstrijd volzet, wat nu?

De BBT-Open, wedstrijd in het blind proeven van wijnen, is nu al volzet. Wat als u inschreef en nog geen antwoord kreeg van de organisatie?

Het maximaal toegelaten aantal deelnemers (48) werd snel overschreden. Dat betekent dat diegenen zich als laatsten inschreven op onze reservelijst staan. Indien u zich inschreef en nog geen vraag kreeg van ons om de deelnamekosten te betalen, dan betekent dat inderdaad dat u op onze reservelijst staat.

Een aantal mensen zegde intussen wel af en anderen twijfelen nog. Deze laatsten krijgen nog een week de tijd om de knoop door te hakken. Nadien komen de “reservisten” aan bod. We houden iedereen individueel op de hoogte, maar vragen nog een tiental dagen geduld. Intussen danken we iedereen alvast voor de ruime belangstelling.

Het organisatiecomité.

(foto boven ©Simpel Photography)