Charles Piron
Winebizz

Organisatoren zwichten dan toch voor Corona: Prowein “uitgesteld”

De organisatie geeft in een officiële mededeling aan rekening te hebben gehouden met de voorschriften van het Robert Koch instituut en de moeilijke reisomstandigheden voor de vele buitenlandse bezoekers en standhouders.

Prowein is het grootste professionele wijnsalon ter wereld. Dit is dus een lelijke streep door de rekening van tal producenten. Ook voor de verdelers en invoerders is het vervelend omdat dit dé afspraakplaats is met hun leveranciers. “Dat we deze ingrijpende maar noodzakelijke beslissing hebben genomen, bewijst dat we een professionele en betrouwbare organisatie zijn,” licht CEO Werner Dornscheidt toe.

Er is sprake van “uitstel” en niet van “afstel”. Maar over een exacte datum is in het communiqué (nog) geen sprake. Wordt vervolgd.