Communiqué
Diverse

En de winna(a)r(es) van onze Grote Cava-wedstrijd is…

Velen stuurden hun antwoord in voor deze wedstrijd waarbij er een wijntrip naar Barcelona en Sant Sadurni d'Anoia te winnen viel. Dit is de oeverloos gelukkige...

Isabelle Dehaye uit Cerfontaine sleepte de buit in de wacht. Nog voor de grote vakantie gaat het voor haar en haar partner richting Barcelona en het prachtige wijndorp Sant Sadurni d’Anoia, gelegen in het midden van de schilderachtige natuur van Penedès. Alle finesses van goede Cava zullen hen door de professionals van Codorníu, pionier van de Spaanse mousserende wijn en de Cava, uit de doeken worden gedaan. Kortom een trip om duimen en vingers bij af te likken. Wist u trouwens dat u zichzelf kan trakteren op een bezoek aan het Cava-huis Codorníu?

Meer over weten? Klik hier.