Communiqué
DIVERS

Winnaar reis Ribera del Duero bekend!

De winnaar van onze Ribera del Duero wedstrijd is bekend. Hij komt uit Sint-Truiden en blijkt een trouwe klant van wijnbar Ons Huis!

De verrassing was niet gering. “Mijnheer Van Maldeghem, klopt het dat u eind oktober bij wijnbar Ons Huis bent geweest? Neenee, wees gerust wij zijn niet van het parket van justitie, dit is Vinopres aan de lijn om te zeggen dat u de grote winnaar bent van de Ribera del Duero-wedstrijd en dat u een reis voor 2 personen gewonnen hebt naar deze prachtige wijnregio! Proficiat.”

Luc Van Maldeghem uit Sint-Truiden is dus de winnaar. En of hij verheugd was. Dat waren ook Paul en Aurélie Driesens (foto hieronder) van wijnbar Ons Huis toen ze hoorden dat een van hun klanten de reis gewonnen had. Alle andere deelnemers (en lezers van deze site) kunnen nog een uniek pakket wijnen van Ribera del Duero winnen dankzij de quiz-vragen die binnenkort op DMVino zullen verschijnen. Duimen maar (en nadien aflikken).