Dirk Rodriguez
Diverse

De leste zijn de beste: Ferment (Lennik)

Al zal het niet makkelijk zijn om ONA, Ons Huis, Convento of Dito (om er maar een paar te noemen) naar de kroon te steken. Hoe dan ook: Ferment is het eindstation van de Ribera del Duera wijnbar-actie. Dat betekent ook: het is niet te laat om die reis naar de Ribera-regio te winnen. Allen naar Lennik.

Bar Ferment van de familie Dehandschutter is nog maar een goed half jaar open, maar dat is er niet aan te zien. Alle levensgenieters van Lennik en wijde omgeving loop je hier tegen het lijf en dat is niet verwonderlijk: lekkere wijn én lekker bier én relaksfood (zoveel mogelijk uit artisanale en lokale bron). En nu dus met het accent op Ribera del Duero, dat wordt gewoon dubbel genieten. Nog tot maandag 9 december (toevallig de “entrecôte-dag” bij Ferment). Tot u spreekt Yanick Dehandschutter.

klik hier voor het filmpje