Dirk Rodriguez
Diverse

Wijnbar Dito, nu al de prijs voor het enthousiasme

Nog een belangrijke donderdag, vrijdag en weekend te gaan in wijnbar Dito, met zijn onstuitbaar enthousiast team

Wijnbar Dito hoef je niet warm te maken voor een actie. Het is er elke dag actie! Daar zorgt het enthousiaste team voor. Dito is goed voor nog enkele andere superlatieven, zoals de hoogste verkoop van wijn per glas per vierkante meter van heel Vlaanderen, zoniet van heel de wereld. Ook voor de actie Ribera del Duero hoefden we Peter en Linde niet warm te maken: hun assortiment van Ribera’s is zo al omvangrijk genoeg. Aan keuze en aan toppers geen gebrek. Als je dan toch een wijntrip naar Spanje wil winnen, waarom dan niet bij Dito?

Alle info en openingsuren: wijnbardito.be

De video van Dito zien?

Wedstrijd Ribera Del Duero – Dito in Hasselt (6/8)

Kom vanaf maandag 18 november in Wijnbar Dito genieten van een heerlijk glas Ribera del Duero. Kies uit een breed aanbod Ribera's en win een reis naar de wijnstreek! Schol!

Publiée par DM Vino sur Vendredi 15 novembre 2019