Baudouin Havaux
Regio

Belgische wijnhandelaren in Griekenland

In het kader van het salon Oenorama die meer dan 200 exposanten verzamelt, vertrok een delegatie van 5 Belgische wijnhandelaren naar Athene op uitnodiging van Entreprise Greece, promotieorgaan voor de Griekse landbouw.

Op het programma van deze wijnhandelsmissie die begon op maandag 4 maart en die nog loopt tot zaterdag 9 maart, staan een bezoek aan de beurs en een « face to face » met een selectie van exposanten op het programma, evenals een bezoek aan de wijnregio’s Macedonië en Naoussa.
Kortom, de ideale gelegenheid om de handelsrelaties aan te knopen met een nieuwe generatie Griekse wijnbouwers en meer kennis op te doen over de autochtone druivenrassen.

Van links naar rechts op de foto:

  • – Iraclis Spyrou, Spyrou Vins sprl
  • – Stéphanie Vial, Couleur Vin sprl
  • – Bart Voeten, Wijnen Karmozijn bvba
  • – Nathalie de Wispelaere, Wijnhuis Tinto
  • – Maud et Giuseppe Cannistra, La Cave de Giuseppe