Winebizz

French Wine Discoveries komt terug naar Brussel

Afspraak voor alle wijnprofessionals op 21 januari voor een nieuwe editie van French Wine Discoveries

De 14de Professionele Dag in België te Brussel. Tijdens dit salon zal een 30-tal wijnproducenten wijnen voorstellen afkomstig uit zowat alle wijnregio’s van Frankrijk. Daarbij zowel familiale domeinen als négociants en coöperatieven of groeperingen van wijnbouwers.

Voor Belgische en Luxemburgse invoerders, sommeliers en journalisten is het dé gelegenheid om kennis te maken met de diversiteit van het Franse wijnaanbod (stille wijnen, mousserend, zacht, zoet, zonder sulfiet…) en de verschillende wijnbouwculturen (duurzaam, biologisch, biodynamisch…)

Programma, adres en inschrijvingen

Deze professionele proeverij vindt plaats van 10 tot 17u30 met buffet tussen 13 en 14u. Plaats: Crowne Plaza Hotel, Rogierplein, 1000 Brussel. Een ruime en welbekende ontmoetingsplaats voor alle Belgische wijnprofessionals.

Gelieve vooraf in te schrijven via deze link.